Вход А

Подземен паркинг

Подземен паркинг В подземния гараж са осигурени две зони за паркиране с 69 паркоместа, от които 10 за автомобили с газови устройства. Зоните са отделени помежду си и от останалите помещения посредством стени с минимална огнеустойчивост ЕІ 120 и негорими самозатварящи се врати с огнеустойчивост ЕІ 90. Движението на МПС между двата пожарни сектора - 1 и 2, е защитено от самозатваряща се негорима врата или с автоматична система – пожарозащитна завеса, с огнеустойчивост ЕІ 90.

Предвидени са 43 паркоместа за съответния брой жилища, 7 паркоместа за ателиетата, 8 паркоместа за офисите, 3 паркоместа за магазините и 8 паркоместа за заведенията в партера. Четири от паркоместата са достъпни за инвалиди. Достъпът до подземния паркинг е посредством двулентова автомобилна рампа с наклон от 16% и врата с дистанционно управление.

В подземния гараж са разположени още 9 бр. складове към част от жилищата, помещение за чистачка, свързани с основната стълбищна клетка и асансьорите. Предвидени са необходимите евакуационни изходи от сутерена.  Настилката е от шлайфан бетон, парко - местата са разграфени. Редица паркоместа са изградени като самостоятелни гаражни клетки с врата с дистанционно.


План на етажа
 
Ценовa листa