Вход А

Партер

Партер На партера функционират Банков офис на Уни Кредит Булбанк, офис на Виваком, ресторант "При Поли" с обособена зала за 46 посетители и външни маси, заведение за бързо хранене "Апетит” със зала за 34 посетители, сладкарница „Амадеус“ с осигурен самостоятелен вход за зареждане и топла връзка със сградата, кафе-сладкарница „Роза“, студио за лазерна епилация, фризьорски салон за мъже, магазини за дамска и мъжка конфекция, детски дрехи, бижута, аксесоари за мобилни устройства, спортни стоки и други.

Главният вход на сградата е с входно антре със специален достъп. За високата сигурност на живущите е изградено помещение със санитарен възел за охрана и видеонаблюдение.  Входът се заключва със съвременна система за контролиран достъп и се отключва с чип.

Вертикална комуникация се осъществява посредством стълбищна клетка, затворена в самостоятелен обем посредством димоуплътнена самозатваряща се врата, два пътнически асансьора – малък с номинален товар 630 кг и голям с номинален товар 1000 кг.
План на етажа
 
Ценовa листa
Свободен за наемане е единствено магазин номер 6.